Friday, January 18, 2013

flashback ;))


ini gambar masa zaman bercinta cintun kembali setelah 7 tahun terpisah.. wahh ;))


kursus kahwin di JOM KAHWIN Alam Damai, Cheras ;))
p/s :- kalau tak pergi kursus kahwin ni, jalan untuk kami bertunang tue mungkin belum terbuka lagi tau =.=


aku telah dipinang orang !!! weehuuu ;))


setelah rasmi menjadi tunang-tunangan yay !!! ;))


pre-wedding di Gold Coast ;))


setelah sah menjadi PUAN dan TUAN ;))


majlis sanding pertama lepas nikah ;))


pengantin penat ;))


bukti generasi FELDA sejati ;))


majlis sambut menantu ;))


dah setahun pun, dan kami masih berdua.. doakan ade rezki buat kami yer untuk menimang cahaya mata ;))

Alhamdulillah,, cinta halal hingga ke syurga ;))

Friday, January 4, 2013

antara dua

pagi tadi dapat call dari pihak ape ntah,, offer aku ikut program GEMS.. kursus 2 bulan kat setiu, then boleh pilih praktikal trainning kt negeri yg kite nak..

emm.. mmg bagus pon program tue.. rata2 tanye membe2 yg dah pegi, semua bg feedback yg positif2 belaka..

tapi...


kesian pulak kt encix rumet yg gebu kalau aku pegi.. mesti beliau dah x gebu lagi kalau aku tinggal beliau selama 2 bulan.. and azam tahun baru yg aku buat tue pon msti kne postpone.. kuikuikuiiiii

mcm mane yer?? any idea?? >.<

hello 2013


hye !! even dah 4 hari kite bernafas di tahun baru, tpi rasanye masih belum terlambat kot kalau aku nk ucapkan "Selamat Datang 2013" !! Alhamdulillah, masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di bumi Allah ini.. 

bercerita ttg tahun baru,, mesti x lari dr azam kn.. bg aku, aku bukanlah jenis yg renew azam setiap tahun,, tp since aku dah jadik puan nih, aku ambil kesempatan sempena tahun baru 2013 nih untuk berazam meramaikan lagi umat nabi Muhammad (saw) di muka bumi ini.. kena berusaha dgn lebih gigih nampaknye.. hehe

last but not list, SELAMAT TAHUN BARU semua, semoga tahun ini adalah lebih baik dari tahun2 sebelumnya.. In sya Allah ;)))