Wednesday, September 14, 2011

keletihan

lihat2.. gambar kat atas tue.. cukup x untuk menggambarkan keletihan aku sekarang nih.. huhuhuu
nak tahu kenapa aku letih sampai tertidur-tidur depan lappy dengan mulut ternganga tue?? hohooo
actually dari petang semalam aku busy meng'renovate' my belove baby blogy nih.. 

meseti ade yg cakap, 'alah apelah yg dipenatkan sgt.. renovate blog jek pon.. bukan renovate rumah'... hohooooo.. ye anda anda semua,, memanglah renovate blog tak sepenat renovate rumah.. lagipun kalau nak renovate rumah pergilah contact my lychee.. dia pakar dalam bab tue.. eh eh,, tetiba jek masuk nama my lychee pulak kn...

oke lah.. pasal penat x penat renovate blog nih kan.. yelah,, aku nih kan kategori 'buta IT' sikit.. so kalau nak renovate blog,, haruslah juling bijik mata melihat, membelek, mencuba, meng'remove', dan 'meng' 'meng' yg sewaktu dengannya.. kalau da pakar tue, lain lar pulak ceritanye cik konah.. sambil pejam mata,, sambil sebelah tangan pegang mug macam gambar kat atas tue pon aku boleh renovate blog.. 'nampak beno nipunye kn kn'

teeheeee

okelah.. aku nak sambung on9.. kali nih on9 yg memberikan manfaat plak.. hah,, ape tue on9 yg memberikan manfaat?? aku nak on9 carik koje ler.. ingat dengan mengangkang depan lappy sambil makan kuaci,, ko boleh dapat puluhan ribu setiap bulan?? ouh pasti boleh... BOLEH BLAH!!! adius..









miahahahaa 
brutal kew x brutal
aku punye penutup entry
kali nih..




5 comments:

  1. ahh blog awak sudah cantik sayang serious suke ;)

    ReplyDelete
  2. 48 singgah....jom tgk entri terbaru...
    http://fendy1302.blogspot.com/2011/09/membongkar-30-rahsia-wanita.html

    ReplyDelete
  3. dear yart ~ teehee tq syg.. tp nk kne blaja lagi tang header.. nnt kamu aja oke sayang?? hehee
    izreen ~ tq dear.. =)
    fendi ~ sory x dpat cari blog kamu.. your blog is does not exist.. huhuhuu sory

    ReplyDelete
  4. biasa ahh edit blog smpai juling mata XD

    ReplyDelete